Синтагма јогурт и крем од јагода

Желбата да се направи квалитетно и добро чоколадо ги создаде млечните чоколада Синтагма од Витаминка кои се произведуваат со најсовремена технологија од одбрани и рафинирани состојки.

Измешавме јогурт и крем со вкус на јагода и го добивме ова необично, но доста вкусно Синтагма чоколадо во кое ќе уживаат сите генерации.

Состав
Чоколадата се произведуваат со најсовремена технологија од одбрани и рафинирани состојки.

Погледнете ги различните амбалажи и пакувања на слајдерот
Слатките работи одат во пар. Пробај и некој од другите вкусови