Шлаг крем ванила

Шлаг кремот од ванила користете го за декорација на торта, овошна салата и сѐ што може да ја разбуди вашата фантазија и каде што сакате да додадете вкусен шмек на ванила. Со малку вештина до максимално уживање и прекрасен изглед на вашиот специјалитет!

Погледнете ги различните амбалажи и пакувања на слајдерот
Производи кои се неизоставен дел на секоја кујна