Брилијант Омега 3

БРИЛИЈАНТ Омега 3 маслото за јадење претставува сончогледово масло збогатено со есенцијални омега 3 масни киселини. БРИЛИЈАНТ Омега 3 маслото е збогатено со докосахексонична (DHA) масна киселина и тоа 40mg на 100g масло, со што тоа станува извор на Омега 3 масни киселини, а со негово конзумирање и здравствен бенефит.

Погледнете ги различните амбалажи и пакувања на слајдерот
Неодолива комбинација за сите кулинарски ремек дела