ТВИСТЕР

ЧОКОЛАДО 350гр

Чоколадниот прелив Твистер од Витаминка претставува извонреден и незаменлив прилог на голем број десерти.

ТВИСТЕР

ЧОКОЛАДО 950гр

Чоколадниот прелив Твистер од Витаминка претставува извонреден и незаменлив прилог на голем број десерти.

ТВИСТЕР

ЈАГОДА 350гр

Преливот од јагоди Твистер од Витаминка претставува извонреден и незаменлив прилог на голем број десерти.

ТВИСТЕР

ЈАГОДА 950гр

Преливот од јагоди Твистер од Витаминка претставува извонреден и незаменлив прилог на голем број десерти.