Спонзорства

Спонзорства

Спонзорства во 2015 година:

1. Спонзор на Фудбалски клуб „Хоризонт“ Турново;
 
2. Спонзор на Кошаркарски клуб МЗТ Скопје;
 
3. Спонзор на Македонската Кошаркарска Федерација (МКФ Спорт Скопје);
 
4. Спонзор на „Вертиго Нет“ Скопје, за параглајдери;
 
5. Спонзор на Кошаркарски клуб „Водно Санс“ Скопје;
 
6. Спонзор на ТРД РТВ „Орбис“ Битола за два детски музички фестивали, Мегабиткидс во 2014 год. и Мегабит тинс во 2015 год.;
 
7. Спонзор на Здружението АИСЕК за планираните 5 семинари од проектот „Кариерно насочување“ во 2014 и 2015 година;
 
8. Покровител на Стопанска комора на Македонија;
 
9. Спонзор на РК „Вардар“ АД Скопје;
 
10. Спонзор на Првиот Конгрес на Здружението на физиотерапевти на Република Македонија, 26-29 март 2015 год.; 
 
 
Спонзорства во 2014 година:
 
1. Спонзор на Здружението АИСЕК за планираните 5 семинари од проектот „Кариерно насочување“ во 2014 и 2015 година;
 
2. Спонзор на Здружение „Свет на различни, а еднакви“ Скопје, за реализација на традиционалната манифестација во чест на лицата со хендикеп;
 
3. Спонзор на ТРД РТВ „Орбис“ Битола за детските музички фестивали Мегабит кидс и Мегабит тинс;
 
4. Спонзор на Кошаркарски клуб „Водно Санс“ Скопје;
 
5. Спонзор на План Б Грација за концертот на Тони Цетински;
 
6. Покровител на Стопанска комора на Македонија;
 
7. Спонзор на „Вертиго Нет“ Скопје, за набавка на два тандем параглајдери;
 
8. Спонзор на Здружение за општа и посебна едукација на деца и млади „Прв музички и едукативен центар Прилеп;
 
9. Спонзор на Здржение за афирмација на воздухопловството АК Скопје Чучер Сандево;
 
10. Спонзор на Македонската Кошаркарска Федерација (МКФ Спорт Скопје);
 
11. Спонзор на Самоорганизација за концертот на Били Ајдол на 27.06.2014 год. на Скопско Кале во Скопје;
 
12. Спонзор на Геостратешки Институт Глобал за спроведување и фреализација на проектот Спортски Бон-тон (Традиционални спортски игри);
 
13. Спонзор на Кошаркарски клуб МЗТ Скопје;
 
14. Спонзор на Центар за граѓанска иницијатива Прилеп за реализирање на активностите на Фестивалот на пивото Прилеп;
 
15. Спонзор на Фудбалски клуб „Хоризонт“ Турново;
 
16. Спонзор на План Б Грација Скопје за концертот на Жељко Јоксимовиќ;
 
17. Спонзор на Македонскиот театарски фестивал „Војдан Чернодрински“ Прилеп;
 
18. Спонзор на фестивалот Златно славејче;
 
19. Спонзор на „Плати па види Медиа“ Загреб за FFC 10: Skopje Eventво салата „Борис Трајкоски“ Скопје;
 
20. Спонзор на КК „Карпош Соколи 2000“ Скопје.
 
Претходни спонзорства: 
 
21. Спонзор на Државниот натпревар во snowboard во Маврово.
 
22. Спонзор на Кошаркарска Федерација на Македонија.
 
23. Спонзор на Фудбалска Федерација на Македонија.
 
24. Главен спонзор на фестивалот "Охридско лето" 2009.
 
25. Спонзор на концертите на:
   Carlos Santana -10-ти Јули 2009 год. на Градски стадион во Скопје,
   George Benson-25-ти Јули 2009 год. во Античкиот театар во Охрид,
   Bob Sinclar-30-ти Јули 2009 год. на стадион Билјанини извори во Охрид
   50 Cent-31-ви Март 2010 год. спортска сала "Борис Трајковски"-Скопје
   Bob Dylan-4-ти Јуни 2010 год. во Метрополис Арена-Скопје
   Billy Idol-20-ти Јуни 2010 год. Скопско кале